Kurs for deg med førerkort!

AB TRAFIKKSKOLE

Kurs for deg med førerkort!

Vi arrangerer isbanekurs!

 

Isbanekjøring med AB Trafikkskole 2020!


Vi arrangerer et førerutviklingskurs på isbane! Bli kjent med egen bil i trygge omgivelser! Du blir kjent med bilens førerstøtteteknologi, og egne reaksjoner. Kurset vil bestå av praktisk kjøring med konkrete oppgaver med jevnlige refleksjonspauser. Veiledere: Ernst-Ole Kollen & Tore Johannessen
PROGRAM

Mandag 3.02.20

- kl 19:00: Felles innledning på pers hotell

- Kl 20:00 : Middag på hotellet...Tirsdag 4.02.20

- Kl 08.00: Felles avreise fra Pers hotell

- Kl 09:00 - 15:00: Kjøring på isen, lunsj, kjøring på isen

- 15:00: Felles reise tilbake til Pers hotell

- 16:00: OppsummeringOppmøte på Pers hotell klokken 1900 mandag 3. februar 2020.Pris for kurset: 1900kroner pr bil (maks 2 deltakere pr bil)

(Overnatting og middag/lunsj bestilles selv. Ta kontakt med Pers Hotell)PÅMELDING: https://bekkestua.abtrafikkskole.no/kursoversikt?courseId=714729&classId=351

begrenset antall plasser, faktura vil bli sendt ved påmelding. Påmelding er bindene.Er du trafikklærer? meld deg på trafikkforum´s ICEDRIVE:

https://trafikkforum.no/event/ice-drive-forerstotteteknologi-presis-kjoreteknikk/

 

 

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker bekkestua.abtrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Asker og Bærum Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn