Trafikalt Grunnkurs på nett

AB TRAFIKKSKOLE

Trafikalt Grunnkurs på nett - Asker og Bærum trafikkskole

Trafikalt Grunnkurs på nett

Koronasituasjonen preger store deler av samfunnet. Det har i den forbindelse blitt åpnet for at det trafiale grunnkurset kan gjennomføres på nett. sjekk vår bookingkalender for påmedling: https://bekkestua.abtrafikkskole.no/kursoversikt

 

Den nettbassert utgaven av kurset består av 3 kvelder med trafikalt grunnkurs. Disse 3 kveldene gir rett til å øvelseskjøre frem til 31.oktober 2020. For å ha et gydlig øvelseskjøringbevis etter dette må du tilbake å gjennomføre trafikant i mørket, og førstehjel (tiltak ved trafikkulykke). 

 

Nettbassert trafikalt grunnkurs: 2000kr

førstehjelp til høsten: 600kr

Trafikant i mørket til høsten: 600kr

 

Den nettbasserte løsnigen setter begrensninge rpå antall plasser på et kurs. Det vil si at det bare vil være 8 plasser pr kurs fremover. Det blir ikke mulug å gjennomføre trafikalt grunnkurs ved oppmøte. 

 

ta kontakt med oss hvis du lurer på noe

6704646

post@abtrafikkskole.no

Ta kontakt

Adresse

Jens ringsvei 30

1357 BEKKESTUA

671 04 646

post@abtrafikkskole.no

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker bekkestua.abtrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Asker og Bærum Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn