Vi har åpent igjen

AB TRAFIKKSKOLE

Vi har åpent igjen

Vi har nå åpnet for undervisning i alle klasser igjen! Elever som har fått aktiviteter avbestilt på grunn av korona-situasjonen vil bli prioritert. vi ønsker nye elever og tidligere elver velkommen! 

 

For å begrense smittefare er det viktig at alle følger helemyndighetenes råd. Vi vil vakse kjøretøyene på berøringsflater og betjeningsorganer mellom hver time. Vi vil sette hygene høyt! Det er viktig at elever som har symtomer IKKE møter til time eller aktivitet. Mer om smittevern og råd:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

 

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker bekkestua.abtrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Asker og Bærum Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn